10.01.2019
Ceviche peruvian cu somonEste o reţetă originară din Peru sau Ecuador cu bucăţi de peşte în suc de citrice, în special lime şi lămâie. Aciditatea sucului macerează carnea, care poate fi consumată fără a fi gătită.Tăiați somonul fâșii subțiri și aranjați-le pe o farfurie. Stropiți fâșiile de somon cu zeama de limetă, piper n...
Vezi mai mult06.11.2018
Știi cum se prepară cele mai delicioase midii?...
Vezi mai mult01.11.2018
Cum prepari Dorada?Cum îți place cel mai mult să pregătești Dorada?...
Vezi mai mult18.10.2018
Păstrăv crocantAstăzi îți recomandăm o rețete delicioasă, mai ales pentru că găsești păstrăv fresh în magazinele Ocean Fish ????Învelește fiecare păstrăv în 3 felii de bacon și frige-i în tigaie cu ulei de măsline....
Vezi mai mult16.10.2018
Delicioși creveți...
Vezi mai mult15.10.2018
Sushi maki cu orez alge nori si caviarCe spuneți să începem săptămâna cu o experiență culinară nouă?Ingrediente (le găsiți în magazinul nostru de pe adresa Petricani 88/1):9 linguri orez sushi9 fâșii de alge Nori3 lingurițe icre negre (caviar negru)3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)3 lingurițe icre galbene (caviar galben)1 linguriță Wasabi ...
Vezi mai mult03.10.2018
Calamari umpluțiAstăzi călătorim în Grecia cu o rețetă clasică grecească de calamari umpluți.600 g calamari curățați (din magazinele Ocean Fish)2 cepe5 linguri de ulei1 cățel mare de usturoi60 g șuncă75 g orez cu bobul lung200 ml vin alb2 linguri stafide1/4 legătură pătrunjel1 lingură de făină300 g sos de roșiisare, piper, dafin1. Se taie...
Vezi mai mult01.10.2018
Crapul prăjitConsiderat cel mai popular pește de apă dulce, crapul este deosebit de sănătos pentru întregul organism, fiind foarte bogat în vitamine, minerale, proteine, glucide și acizi grași Omega 3 & 6. Pescuit în România, crapul proaspăt din magazinele OceanFish vă așteaptă pentru a-l prepara după bunul p...
Vezi mai mult29.09.2018
Burger teriyaki cu samon la grătarAstăzi vă divulgăm una din rețetele noastre preferate de burger.Ingrediente (4 porții)4 fileuri de somon Ocean Fish (cca 150 g)4 lingurisos de soia200 mlsos Teriyaki300 gsparanghel verde2 linguriulei de măsline2 lingurisusan2 lingurioțet balsamic alb0.5 castravete1 legătură mărar200 g iaurt (3,5 % grăsime)2 cepe roșii4chifle pen...
Vezi mai mult