Despre Noi

Ocean Fish - Pasiunea Noastră Este Peștele!

La Ocean Fish, credem cu pasiune că fiecare masă poate fi o experiență deosebită atunci când este pregătită cu dragoste și atenție. Povestea noastră este depre dedicarea noastră profundă față de pește și despre cum ne-am angajat să aducem prospețimea și deliciul mărilor direct la masa ta. Fiecare aspect al activității noastre reflectă valorile noastre fundamentale și misiunea noastră de a oferi produse de cea mai înaltă calitate într-un mod responsabil și sustenabil.

  

Misiunea Noastră:

    Misiunea Ocean Fish este de a oferi produse de cea mai înaltă calitate, sigure și sănătoase. Ne concentrăm asupra calității de neegalat, având în vedere atât prospețimea produselor noastre, cât și responsabilitatea față de mediu și siguranța alimentară. Cu Ocean Fish, vei experimenta gustul autentic al mărilor în fiecare farfurie.

 

  Valorile noastre fundamentale:

  • 1. Urmărirea Excelenței: Suntem dedicați excelenței, asigurându-ne că fiecare produs cu numele Ocean Fish este un simbol al calității. Prin inovație constantă și perfecționare, ne-a reușit să fim LIDERI în domeniul Importului, Procesării și Comercializarii Peștelui și Fructelor de Mare în România și Republica Moldova

  • 2. Siguranța Alimentară: Prioritatea noastră este să oferim produse din pește și fructe de mare de înaltă calitate și sigure pentru consum, respectând cele mai ridicate standarde de igienă și siguranță alimentară. Fiecare etapă a procesului nostru de producție este riguros monitorizată pentru a oferi produse sigure și sănătoase.

  • 3. Responsabilitatea Echipei: Echipa noastră este dedicată procesului de selectare, preparare și furnizare a celor mai bune produse de pește. Suntem responsabili în fiecare etapă a lanțului nostru de aprovizionare pentru a ne asigura că oferim calitate constantă.

  • 4. Încrederea Consumatorului: Construim încredere prin transparență și autenticitate. Ne asumăm responsabilitatea față de clienții noștri, oferindu-le informații clare și oneste despre originea și calitatea produselor noastre. Fiecare produs Ocean Fish este o garanție a angajamentului nostru față de calitate și sustenabilitate, aducând încrederea consumatorilor noștri.  

  • 5. Satisfacția Clientului: Fiecare client este important pentru noi. Ne străduim să depășim așteptările, oferind produse care aduc satisfacție și bucurie în fiecare masă.